Siirry sisältöön
TimeRetain
Avaa sovellus

Estä selainta tyhjentämästä tietojasi

TimeRetain tallentaa aikamerkinnät laitteesi selaimeen. Suojatakseen tietoja selaimen automaattiselta siivoukselta se pyytää lupaa pysyvään tallennukseen.

Kun lupaa ei vielä ole, Tiedot ja synkronointi -sivun yläosassa näkyy varoitus.

Toimi selaimesi mukaan näin.

Firefox

  • Avaa Tiedot ja synkronointi.
  • Jos näet varoituksen, valitse Salli tai Yritä uudelleen luvan pyytämiseksi.
  • Jos Firefox kysyy lupaa, valitse Salli. TimeRetainin varoitus katoaa, kun lupa myönnetään.

Chrome ja Edge

Safari

  • Avaa Tiedot ja synkronointi.
  • Jos näet varoituksen, valitse Salli tai Yritä uudelleen luvan pyytämiseksi.
  • Safarikin päättää näyttämättä kyselyä. Varoitus voi jäädä näkyviin. Safari voi poistaa paikalliset tiedot sivustoilta, joita et ole käyttänyt vähään aikaan. Pidä säännöllisiä varmuuskopioita, vaikka varoitus katoaisi.

Pidä varmuuskopio silti

TimeRetainin tiedot ovat selaimessasi. Varmuuskopioi ne kuten mikä tahansa tärkeä tiedosto:

  1. Avaa valikko ja valitse Varmuuskopioi nyt säännöllisesti.
  2. Käsin tehtävän varmuuskopioinnin lisäksi voit ottaa synkronoinnin käyttöön salatun palvelinkopion pitämiseksi. Se ei korvaa käsin varmuuskopiointia. Synkronointi voi palauttaa tiedot: avaa timeretain.com/link ja syötä 24 sanan kirjautumisavaimesi.